2022-09-24 - Koncert Cztery Pory Mi這wania - 55185 - Portal kapele.net

Koncert - Cztery Pory Mi這wania

Kiedy: 2022-09-24, godzina 19:00:00
Gdzie: Warszawa, PROM Kultury Saska K瘼a, ul. Brukselska 23
Bilety od: 45.00z

To wydarzenie ju si odby這
Sprawd podobne Znajd nocleg w pobli簑

Koncert Cztery Pory Mi這wania Pozna 2022-10-06
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Pozna 2022-10-06
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Krak闚 2022-10-08
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Krak闚 2022-10-08
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Szczecin 2022-10-14
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Szczecin 2022-10-14
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Kielce 2022-10-17
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Kielce 2022-10-17
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Cz瘰tochowa 2022-10-18
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Cz瘰tochowa 2022-10-18
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Konin 2022-10-21
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Konin 2022-10-21
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Sandomierz 2022-10-23
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Sandomierz 2022-10-23
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Elbl庵 2022-10-27
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Elbl庵 2022-10-27
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Chorz闚 2022-10-28
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Chorz闚 2022-10-28
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Jelenia G鏎a 2022-10-30
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Jelenia G鏎a 2022-10-30
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Bia造stok 2022-11-02
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Bia造stok 2022-11-02
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Bia造stok 2022-11-03
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Bia造stok 2022-11-03
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Koszalin 2022-11-04
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania S逝psk 2022-11-05
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania S逝psk 2022-11-05
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Koszalin 2022-11-06
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Przemy郵 2022-11-14
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Przemy郵 2022-11-14
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Lesko 2022-11-16
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Lesko 2022-11-16
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Piotrk闚 Trybunalski 2022-11-17
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Piotrk闚 Trybunalski 2022-11-17
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Grudzi康z 2022-11-25
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Grudzi康z 2022-11-25
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Wo這min 2022-12-02
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Wo這min 2022-12-02
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Siedlce 2022-12-03
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Gdynia 2022-12-04
Koncert w Gdyni
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania K璠zierzyn Ko幢e 2022-12-13
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Wroc豉w 2022-12-14
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Wroc豉w 2022-12-14
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania W這c豉wek 2022-12-15
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania W這c豉wek 2022-12-15
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Rzesz闚 2023-01-13
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Rzesz闚 2023-01-13
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Lublin 2023-01-15
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Lublin 2023-01-15
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
Bilety na koncert Wi璚ej
Koncert Cztery Pory Mi這wania Bydgoszcz 2023-01-21
Bilety na koncert Wi璚ej

O wydarzeniu

Cztery Pory Mi這wania to zesp馧 zawi您any w 2014 roku, wywodz帷y si z miejscowo軼i Choczewo w wojew鏚ztwie pomorskim. Dzia豉lno嗆 zespo逝 opiera si g堯wnie na autorskiej muzyce cz這nk闚 zespo逝 pisanej do wierszy m.in. Piotra Konczaka, Bogdana Loebla, Edwarda Stachury, Aleksandry Baci雟kiej i Toma Borkowskiego. Cztery Pory Mi這wania w czerwcu 2017 roku wyda造 debiutanck p造t pt. ?Litania do??, na kt鏎ej znalaz這 si 14 autorskich kompozycji z muzyk Micha豉 Miotke i Patryka Wendrowskiego. Celem zespo逝 jest dzielenie si s這wem wa積ym, dotykaj帷ym codzienno軼i, spraw ostatecznych i spraw- co do kt鏎ych nabieramy sztucznego dystansu, a dotycz one wszystkich bez wyj徠ku. W kr璕u zainteresowa artystycznych zespo逝 le篡 przede wszystkim cz這wiek i jego sprawy. W 2020 roku ukaza豉 si druga p造ta zespo逝 pt. ?W zamy郵eniu?, zawieraj帷a 18 utwor闚. W marcu 2022 roku ukaza豉 si trzecia p造ta zespo逝 pt. ?W rytmie serca?, zawieraj帷a 14 utwor闚.

Dyskografia zespo逝:

2017 ? ?Litania do??
2020 ? ?W zamy郵eniu?
2022 ? ?W rytmie serca?

Zesp馧 zosta uhonorowany nast瘼uj帷ymi nagrodami:

2016 ? Nagroda Specjalna im. Jacka i Janka Stefa雟kich.
2021 ? I nagroda ? XXVIII Eko Festiwal w J霩efowie.
2021 ? Nagroda wykonawcza im. Bogdana Krawca ? 33. Bi貪orajskie Spotkania z Poezj 如iewan i Piosenk Autorsk.
2021 ? Nagroda Publiczno軼i, czyli ?Wdzi璚zne Ucho Publiczno軼i? ? 33. Bi貪orajskie Spotkania z Poezj 如iewan i Piosenk Autorsk.
2021 ? Nagroda Publiczno軼i ? 57. Studencki Festiwal Piosenki w Krakowie.

To wydarzenie ju si odby這
Sprawd podobne

Na koncercie wyst徙i:

O arty軼ie

To wydarzenie ju si odby這
Sprawd podobne

Znajd nocleg w pobli簑

Najbli窺ze koncerty Cztery Pory Mi這wania

Koncert Cztery Pory Mi這wania Pozna

2022-10-06
Koncert Cztery Pory Mi這wania Pozna
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
2022-10-06
Koncert Cztery Pory Mi這wania Krak闚

2022-10-08
Koncert Cztery Pory Mi這wania Krak闚
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
2022-10-08
Koncert Cztery Pory Mi這wania Szczecin

2022-10-14
Koncert Cztery Pory Mi這wania Szczecin
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
2022-10-14
Koncert Cztery Pory Mi這wania Kielce

2022-10-17
Koncert Cztery Pory Mi這wania Kielce
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
2022-10-17
Koncert Cztery Pory Mi這wania Cz瘰tochowa
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
2022-10-18
Koncert Cztery Pory Mi這wania Cz瘰tochowa

2022-10-18

Najbli窺ze wydarzenia Warszawa

Morricone Film History Warszawa (muzyka)
Morricone Film History
2022-10-01
Morricone Film History Warszawa (muzyka)

2022-10-01
Szalone No篡czki Warszawa (teatr)

2022-10-01
Szalone No篡czki Warszawa (teatr)
Szalone No篡czki - Hit teatralny w gwiazdorskiej obsadzie, spektakl w kt鏎ym fina ustala widownia!
2022-10-01
Kochane Pieni捫ki Warszawa (teatr)

2022-10-01
Cwaniak/Shkurnyk" -film niemy Warszawa (inne)

2022-10-01
Kochane Pieni捫ki Warszawa (teatr)
Po spektaklu zapraszamy na dancing przy muzyce na 篡wo!
2022-10-01
Przekr皻 (nie)doskona造 Warszawa (teatr)

2022-10-01
Przekr皻 (NIE)doskona造 Warszawa (teatr)
Re篡seria: Andrzej Rozhin
2022-10-01
Kochane pieni捫ki Warszawa (teatr)
Re篡seria: Jerzy Bo鎍zak
2022-10-01