2022-12-14 - Koncert Cztery Pory Mi這wania - 98805 - Portal kapele.net

Koncert - Cztery Pory Mi這wania

Kiedy: 2022-12-14, godzina 20:00:00
Gdzie: Wroc豉w, Stary Klasztor - Sala Witra穎wa, ul. Purkyniego 1
Bilety od: 50.00z

Kup Bilety na koncert Znajd nocleg w pobli簑

O wydarzeniu

Cztery Pory Mi這wania to zesp馧 zawi您any w 2014 roku, wywodz帷y si z miejscowo軼i Choczewo w wojew鏚ztwie pomorskim. Dzia豉lno嗆 zespo逝 opiera si g堯wnie na autorskiej muzyce cz這nk闚 zespo逝 pisanej do wierszy m.in. Piotra Konczaka, Bogdana Loebla, Edwarda Stachury, Aleksandry Baci雟kiej i Toma Borkowskiego. Cztery Pory Mi這wania w czerwcu 2017 roku wyda造 debiutanck p造t pt. ?Litania do??, na kt鏎ej znalaz這 si 14 autorskich kompozycji z muzyk Micha豉 Miotke i Patryka Wendrowskiego. Celem zespo逝 jest dzielenie si s這wem wa積ym, dotykaj帷ym codzienno軼i, spraw ostatecznych i spraw- co do kt鏎ych nabieramy sztucznego dystansu, a dotycz one wszystkich bez wyj徠ku. W kr璕u zainteresowa artystycznych zespo逝 le篡 przede wszystkim cz這wiek i jego sprawy. W 2020 roku ukaza豉 si druga p造ta zespo逝 pt. ?W zamy郵eniu?, zawieraj帷a 18 utwor闚. W marcu 2022 roku ukaza豉 si trzecia p造ta zespo逝 pt. ?W rytmie serca?, zawieraj帷a 14 utwor闚.

Dyskografia zespo逝:

2017 ? ?Litania do??
2020 ? ?W zamy郵eniu?
2022 ? ?W rytmie serca?

Zesp馧 zosta uhonorowany nast瘼uj帷ymi nagrodami:

2016 ? Nagroda Specjalna im. Jacka i Janka Stefa雟kich.
2021 ? I nagroda ? XXVIII Eko Festiwal w J霩efowie.
2021 ? Nagroda wykonawcza im. Bogdana Krawca ? 33. Bi貪orajskie Spotkania z Poezj 如iewan i Piosenk Autorsk.
2021 ? Nagroda Publiczno軼i, czyli ?Wdzi璚zne Ucho Publiczno軼i? ? 33. Bi貪orajskie Spotkania z Poezj 如iewan i Piosenk Autorsk.
2021 ? Nagroda Publiczno軼i ? 57. Studencki Festiwal Piosenki w Krakowie.

Kup Bilety na koncert

Na koncercie wyst徙i:

O arty軼ie

Kup Bilety na koncert

Znajd nocleg w pobli簑

Najbli窺ze koncerty Cztery Pory Mi這wania

Koncert Cztery Pory Mi這wania Pozna

2022-10-06
Koncert Cztery Pory Mi這wania Pozna
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
2022-10-06
Koncert Cztery Pory Mi這wania Krak闚

2022-10-08
Koncert Cztery Pory Mi這wania Krak闚
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
2022-10-08
Koncert Cztery Pory Mi這wania Szczecin

2022-10-14
Koncert Cztery Pory Mi這wania Szczecin
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
2022-10-14
Koncert Cztery Pory Mi這wania Kielce

2022-10-17
Koncert Cztery Pory Mi這wania Kielce
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
2022-10-17
Koncert Cztery Pory Mi這wania Cz瘰tochowa
Cztery Pory Mi這wania w pe軟ym programie koncertowym
2022-10-18
Koncert Cztery Pory Mi這wania Cz瘰tochowa

2022-10-18

Najbli窺ze wydarzenia Wroc豉w

Komeda Unknown 1967 - Piotr Schmidt Quartet Wroc豉w (muzyka)

2022-09-29
Piotr Schmidt Quartet Wroc豉w (muzyka)
KOMEDA UNKNOWN 1967 - Piotr Schmidt Quartet w Starym Klasztorze!
2022-09-29
Letnie, kameralne koncerty u Marii Magdaleny Wroc豉w (muzyka)
Letnie, kameralne koncerty u Marii Magdaleny
2022-09-29
Vertigo Presents Wroc豉w (muzyka)
Vertigo Blues Presents: J.J. Trio & Joanna Kwa郾ik
2022-09-29
Pory Roku w Synagodze Wroc豉w (muzyka)
Koncert Kameralny "Synteza Kultur"
2022-09-29
Teatr Piasku Tetiany Galitsyny - Spektakl Ma造 Ksi捫 Wroc豉w (teatr)

2022-09-30
Teatr Piasku Tetiany Galitsyny - Spektakl Ma造 Ksi捫 Wroc豉w (teatr)

2022-09-30
Teatr Piasku - Ma造 Ksi捫 Wroc豉w (teatr)
Rodzinny spektakl Teatru Piasku Tetiany Galitsyny - Ma造 Ksi捫
2022-09-30
Ladies of Rock Wroc豉w (muzyka)

2022-09-30
Ladies Of Rock Wroc豉w (muzyka)
LADIES OF ROCK - Damy Rocka w Starym Klasztorze!
2022-09-30